Werkgevers

Werkgevers


Zoekt u vast of tijdelijk personeel?


Logistic Recruiters is uw partner bij het vinden van vakbekwaam personeel binnen de logistiek en de Rotterdamse haven. Ons specialisme is gericht op zowel office als ook operationeel logistiek personeel (vanaf leerling tot en met directie). Vooral posities binnen de forwarding, scheepvaart, transport, distributie en op- en overslag hebben onze focus.

Door onze eigen ervaring binnen de logistiek als ook op recruitment vlak zijn wij in staat om een juiste selectie voor u te maken en in onze persoonlijke gesprekken met de kandidaten de juiste vragen te stellen. Een prettig persoon is minstens zo belangrijk als een passend CV. Wij hebben een groot netwerk, zowel aan de recruitment zijde als ook bij de verschillende bedrijven binnen de Rotterdamse haven. Wij gebruiken in onze zoektocht de traditionele en de moderne media. Bij Logistic Recruiters zetten wij net dat stapje extra om voor u de juiste kandidaat te vinden. Naast het leveren van ervaren en gekwalificeerde kandidaten kunnen wij u ook voorzien van starters met een gerichte (logistieke) opleiding.

Inhoudelijke kennis

Bij Logistic Recruiters hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact. Een vast contactpersoon met verstand van zaken binnen de arbeidsbemiddeling als ook binnen de logistieke sector. Door onze werkwijze en focus zijn wij in staat een passende kandidaat aan u voor te stellen.

Wij willen de beste zijn!

Dit realiseren we door:

✓ Mee te denken met onze klanten;
✓ 100% betrouwbaarheid;
✓ Professionele werkwijze, heldere afspraken;
✓ No cure, no pay basis;
✓ Afspraak is afspraak;
✓ Te werken conform de meest recente wet- en regelgeving (WAADI);
✓ Eerlijke prijs/kwaliteitsgarantie;
✓ Direct contact met onze Accountmanagers

Over ons
Crown

Klant is koning

Wij doen voor u net dat stapje extra.

Check

Service & Kwaliteit

Wij zijn 100% betrouwbaar en zijn pas tevreden als u dat bent!

Address

Top referenties

Referenties zijn ruim voorhanden
en verstrekken we graag!